Friday, September 25, 2009

Puasa yang bz...lalala

Firstly salam lebaran buat semua umat Islam di muka bumi Allah Yang Satu ini...
especially buat ma, ayah, abg, adik fatin, adik fadhil...atuk abah, nenek ampang..nenek ipoh...atuk...
saudara mara2..di KL, Ipoh, Johor, Kelantan, Sabah dan Terengganu...
maaf kerana tak sempat bersama- sama keluarga sebelah ayah meraikan Aidilfitri yang mulia ni...

byk sebab menyebabkan kepulangan terpaksa dibatalkan...

buat sahabat..teman...kawan...
maaf alia pohon andai kekasaran diri ini membuatkan kalian terasa hati...
along,alang, achu, afifah, dieya..nuur, fifi, adi, yen,ilham, cumei, kak yanie,rai cyg, tiqa, sarah yasin, lah, sab,anne, hairul, mimi, nabila, nisah, yanti, numera, adila, achik,ninie n geng2 kuantan, psyc student...eskoba..selayang crew(sksj)..n sape2 saje lg... yang bergelar FRIENDS..

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


TULUS IKHLAS DARI

SITI NUR FADHLIAH ABD KHAHAR

sekian ucapan raya...

lama gak x  update blog usang nih..mencari kesempatan masa...
tapi tak jumpa...terlalu penat dgn tuntutan belajar dan kerja..
mane tak nye...start je Ramadhan...berderet due yang menanti..
5 midterms...cognitive, cross-cultural,application,history & philosophy, child
 2 quizzes.. child,cognitive,
 few assignments.. 1st draft cross cultural report, survey question...buat experiment cognitive..
and presentations... child...cognitive..



pergh....mmg sesak tul nafas aritu...
dgn keje nye...skrg ni dah tinggal sorg2 kne handle higher level maths...nak study tuk exams lg..
exam berderet smpai berhari2 x tido...adessss...

nak citer sume activity ms ramadhan aritu pun cm xlarat dah...tgklaa...if ade mase nnt..hehe..ade ke?

kejap je kan?skrg ni da hampir seminggu syawal meriah di sambut...
mmg best kali ni...duit raya still dpt..hehe...malah lebih byk dr last year...
alhamdulillah...yelaa...nak dpt pun ni laa last...next year dah expired title "student" pd diri ku ni..
huhu..kne lak kumpul duit cuz kne bg duit raya...lalala

tp dlm meriahnye aidilfitri..terselit rasa rindu buat arwah yang dah lebih 10tahun meninggalkan alia..
kejap je...dia pergi di saat alia gembira menyambut syawal...
sempat memohon maaf..dan berhari raya dgn arwah...namun ajal datang bila2 masa...
baru semalam dia sedang senyum gembira mengira duit raya..berbaju merah bergaya..
tp takdir Allah..siapa yang tahu..dia terkulai layu tanda hari ini dia pergi dijemputNya..
al-Fatihah buat arwah..

alahai..sedih lak nape ni..bende dah lama berlalu..tp itulah manusia..pahit itu sukar utk dilupakan..
alia teringat pemergian arwah kerana baru tadi juga..
kira2 jam 11 mlm alia menerima berita yang adik atuk meninggal..
innalillah...
mati itu pasti pada setiap yang hidup..

~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~~~

ohye citer ttg puasa yg lepas..alia sempat p berbuka dgn rakan2 debate di Kelab Darul Ehsan..
yang dijemput adalah merupakan hc and ahc tuk debate committee yang bertungkus lumus menjayakan
Interschool Debate Championship di IIUM and Royal Debate ...



penuh meja dgn makanan...



makan time?mmg meriah..huhu..mcm2 ade..amek laa ape saje...semuanya disponser oleh Koperasi UIA..
hehe..dlm 25 org join this event..makan mmg puas...huhu..smpaikan ade sorg ni siap ckp...
"eh..cukup ke aku makan tuk rm 48 ni ek?"
haha...mmg patutpun ckp cmtu...sbb nye..bile lg laa nak mkn free ni...
free+sedap lak tu..




atok...izat..n zaki ready nak santap..




meja makan ku..sabar menanti waktu berbuka dgn penuh makanan di meja






lapar...lapar....

emm....slain makan2..activity wajib sebagai student..biaselaa...study...last minute??hehe
biaselaaa sape suh wt exam dekat2..hehe...


p/s:esok da start bz...hua3..rutin harian biase...keja...adess raya mood x abes lg...







Puasa yang bz...lalala

Firstly salam lebaran buat semua umat Islam di muka bumi Allah Yang Satu ini...
especially buat ma, ayah, abg, adik fatin, adik fadhil...atuk abah, nenek ampang..nenek ipoh...atuk...
saudara mara2..di KL, Ipoh, Johor, Kelantan, Sabah dan Terengganu...
maaf kerana tak sempat bersama- sama keluarga sebelah ayah meraikan Aidilfitri yang mulia ni...

byk sebab menyebabkan kepulangan terpaksa dibatalkan...

buat sahabat..teman...kawan...
maaf alia pohon andai kekasaran diri ini membuatkan kalian terasa hati...
along,alang, achu, afifah, dieya..nuur, fifi, adi, yen,ilham, cumei, kak yanie,rai cyg, tiqa, sarah yasin, lah, sab,anne, hairul, mimi, nabila, nisah, yanti, numera, adila, achik,ninie n geng2 kuantan, psyc student...eskoba..selayang crew(sksj)..n sape2 saje lg... yang bergelar FRIENDS..

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


TULUS IKHLAS DARI

SITI NUR FADHLIAH ABD KHAHAR

sekian ucapan raya...

lama gak x  update blog usang nih..mencari kesempatan masa...
tapi tak jumpa...terlalu penat dgn tuntutan belajar dan kerja..
mane tak nye...start je Ramadhan...berderet due yang menanti..
5 midterms...cognitive, cross-cultural,application,history & philosophy, child
 2 quizzes.. child,cognitive,
 few assignments.. 1st draft cross cultural report, survey question...buat experiment cognitive..
and presentations... child...cognitive..



pergh....mmg sesak tul nafas aritu...
dgn keje nye...skrg ni dah tinggal sorg2 kne handle higher level maths...nak study tuk exams lg..
exam berderet smpai berhari2 x tido...adessss...

nak citer sume activity ms ramadhan aritu pun cm xlarat dah...tgklaa...if ade mase nnt..hehe..ade ke?

kejap je kan?skrg ni da hampir seminggu syawal meriah di sambut...
mmg best kali ni...duit raya still dpt..hehe...malah lebih byk dr last year...
alhamdulillah...yelaa...nak dpt pun ni laa last...next year dah expired title "student" pd diri ku ni..
huhu..kne lak kumpul duit cuz kne bg duit raya...lalala

tp dlm meriahnye aidilfitri..terselit rasa rindu buat arwah yang dah lebih 10tahun meninggalkan alia..
kejap je...dia pergi di saat alia gembira menyambut syawal...
sempat memohon maaf..dan berhari raya dgn arwah...namun ajal datang bila2 masa...
baru semalam dia sedang senyum gembira mengira duit raya..berbaju merah bergaya..
tp takdir Allah..siapa yang tahu..dia terkulai layu tanda hari ini dia pergi dijemputNya..
al-Fatihah buat arwah..

alahai..sedih lak nape ni..bende dah lama berlalu..tp itulah manusia..pahit itu sukar utk dilupakan..
alia teringat pemergian arwah kerana baru tadi juga..
kira2 jam 11 mlm alia menerima berita yang adik atuk meninggal..
innalillah...
mati itu pasti pada setiap yang hidup..

~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~~~

ohye citer ttg puasa yg lepas..alia sempat p berbuka dgn rakan2 debate di Kelab Darul Ehsan..
yang dijemput adalah merupakan hc and ahc tuk debate committee yang bertungkus lumus menjayakan
Interschool Debate Championship di IIUM and Royal Debate ...



penuh meja dgn makanan...



makan time?mmg meriah..huhu..mcm2 ade..amek laa ape saje...semuanya disponser oleh Koperasi UIA..
hehe..dlm 25 org join this event..makan mmg puas...huhu..smpaikan ade sorg ni siap ckp...
"eh..cukup ke aku makan tuk rm 48 ni ek?"
haha...mmg patutpun ckp cmtu...sbb nye..bile lg laa nak mkn free ni...
free+sedap lak tu..




atok...izat..n zaki ready nak santap..




meja makan ku..sabar menanti waktu berbuka dgn penuh makanan di meja






lapar...lapar....

emm....slain makan2..activity wajib sebagai student..biaselaa...study...last minute??hehe
biaselaaa sape suh wt exam dekat2..hehe...


p/s:esok da start bz...hua3..rutin harian biase...keja...adess raya mood x abes lg...