Tuesday, February 17, 2015

2015- New year..new title...new task..new challenge..

assalamualaikum...fuhhhhhh....teruk betul spider web kt sini....more than a year not posting anything...

2014- life so tough here and there...banyak yg berubah...dari size badan smpai la ke title kehidupan...(nanti stori mori again)

n now pun dah middle of the 2nd month of year 2015...

see how busy life?? actually busy tu one part...but most of all...I have a lot to share but I have M yg sangat besar....hehe...hope tahun ni tak malas2 lagi...


rasanya mcm dh lewat je nak wish new year 2015...haha..now dah nak masuk Chinese new year dah...esok last keje sebelum dapat cuti panjang 4 hari...but u know la...makin nak cuti makin byk laa adhoc..

moga tahun ini segala ujian dan cabaran dan manis pahit kehidupan dapat alia lalui dgn hati yg kuat... :)

ok la..till then...will write again later.. :) nak kasi kenal little M...kesayangan baru ambo...

xoxo..
aliaiman
 
 

2015- New year..new title...new task..new challenge..

assalamualaikum...fuhhhhhh....teruk betul spider web kt sini....more than a year not posting anything...

2014- life so tough here and there...banyak yg berubah...dari size badan smpai la ke title kehidupan...(nanti stori mori again)

n now pun dah middle of the 2nd month of year 2015...

see how busy life?? actually busy tu one part...but most of all...I have a lot to share but I have M yg sangat besar....hehe...hope tahun ni tak malas2 lagi...


rasanya mcm dh lewat je nak wish new year 2015...haha..now dah nak masuk Chinese new year dah...esok last keje sebelum dapat cuti panjang 4 hari...but u know la...makin nak cuti makin byk laa adhoc..

moga tahun ini segala ujian dan cabaran dan manis pahit kehidupan dapat alia lalui dgn hati yg kuat... :)

ok la..till then...will write again later.. :) nak kasi kenal little M...kesayangan baru ambo...

xoxo..
aliaiman