Friday, July 16, 2010

fed up!!(betul ke eja ni)

entri kali ni pasal da fed up + tired..sbb ape??hurm ..to be short abot frenz...damn it!! nak benci tak leh..nak syg sakit ati..adoi...

sesuai ngn status fb alia...

"hidup ade byk jenis kawan...kwn ibarat kaca..melukakan tnpa tersedar, kawan plastik terlalu berpura2 tnda "ikhlas"nya dia...kawan spt air..datang perginya tak tahu puncanya...so berhati2lah ya kwn2 semua.."

sbnrnye bengang dah lama tp didiamkan..sabar je..tp bile dah xdpt nk tahan minta maaflaa.yg x bersalah pn kene...hahaa...(ala hangin kejap je ni...krg tdo trus ok mood..)

actually tak perlu kot nak citer panjang2 ape yg buat alia bengang n fed up...
tp sumenye kerna insan yg bergelar "kawan"...yelaa sape dlm dunia ni xde kawan kan...org utan pn tau berkawan...hehe...kawan is a basic unit in social life after family..a person yg kite called "kawan" ni ade mcm2 jenis..kaca, debu, air.plastik,konkrit..n mcm2 laa lagi...tp alia mmg xtau laa nape hati ni panas je malam ni..slalu ok leh tahan..mgkn sbb penat + berduyun masalah yg mendatang..tu yg tension kot...ntahlaa...


p/s: maaf pada siapa2 yg terasa...tahu diri ini tak sempurna..maka tak layak utk dpt kwn yg sempurna...tp bukan yg kaca, debu, air,plastik yg kuharapkan..cukupla sekadar kawan yg menjadi kawan dlm erti kata sebenar...

No comments:

fed up!!(betul ke eja ni)

entri kali ni pasal da fed up + tired..sbb ape??hurm ..to be short abot frenz...damn it!! nak benci tak leh..nak syg sakit ati..adoi...

sesuai ngn status fb alia...

"hidup ade byk jenis kawan...kwn ibarat kaca..melukakan tnpa tersedar, kawan plastik terlalu berpura2 tnda "ikhlas"nya dia...kawan spt air..datang perginya tak tahu puncanya...so berhati2lah ya kwn2 semua.."

sbnrnye bengang dah lama tp didiamkan..sabar je..tp bile dah xdpt nk tahan minta maaflaa.yg x bersalah pn kene...hahaa...(ala hangin kejap je ni...krg tdo trus ok mood..)

actually tak perlu kot nak citer panjang2 ape yg buat alia bengang n fed up...
tp sumenye kerna insan yg bergelar "kawan"...yelaa sape dlm dunia ni xde kawan kan...org utan pn tau berkawan...hehe...kawan is a basic unit in social life after family..a person yg kite called "kawan" ni ade mcm2 jenis..kaca, debu, air.plastik,konkrit..n mcm2 laa lagi...tp alia mmg xtau laa nape hati ni panas je malam ni..slalu ok leh tahan..mgkn sbb penat + berduyun masalah yg mendatang..tu yg tension kot...ntahlaa...


p/s: maaf pada siapa2 yg terasa...tahu diri ini tak sempurna..maka tak layak utk dpt kwn yg sempurna...tp bukan yg kaca, debu, air,plastik yg kuharapkan..cukupla sekadar kawan yg menjadi kawan dlm erti kata sebenar...

No comments: