Tuesday, October 26, 2010

tiada tajuk






cinta datang dari tuhan


dan

kepada tuhan cinta itu pergi



p/s:sgt bz....sdg menyesuaikan diri dgn hidup sendirian..kerja dan keadaan sekeliling....

Friday, October 8, 2010

moment yg di nantikan selama 6 tahun!!





ini adalah moment yg ditunggu2 selama 6 tahun ni...

tiada perkataan lebih indah selain ALHAMDULILLAH!!

even muka sgt laa kelakar n takut2...tapi realiti tetap realiti...

penat lelah jerih payah yg berbaloi...



terima kasih buat semua yang tak jemu mendoakan dan memberi dorongan pada alia sepanjang 6 tahun ini...

Sunday, October 3, 2010

aNnoucEmeNT!!

hohohoho...lamanya tak menulis di sini...sampaikan takda cerita raya langsung...heheee..


bukan tiada cerita..tapi......

TIADA MASA...sumpah.....

penat tiap hari yang tak penah reda...cerita macam2..tp serius penat bangat..
even dah tak keje skrg ni..but...penatnye tok sah cakap...ade je yg nk kne dibuat setiap hari..


eh..bukan nak citer nape xde bende nak tepek di sini... tapi just nak annouce...(poyo nye)


I'M OFFICIALLY GRADUATED FROM 
INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA 
WITH 
BACHELOR IN HUMAN SCIENCES ( PSYCHOLOGY) 
with minor in ISLAMIC REVEALED KNOWLEDGE


sgt2 SEBAK..tu je bole cakap..........



p/s: pics takde lagi nak buh kt sini..cuz official photographer amek masa tuk compilekan everything.....

 

tiada tajuk






cinta datang dari tuhan


dan

kepada tuhan cinta itu pergi



p/s:sgt bz....sdg menyesuaikan diri dgn hidup sendirian..kerja dan keadaan sekeliling....

moment yg di nantikan selama 6 tahun!!





ini adalah moment yg ditunggu2 selama 6 tahun ni...

tiada perkataan lebih indah selain ALHAMDULILLAH!!

even muka sgt laa kelakar n takut2...tapi realiti tetap realiti...

penat lelah jerih payah yg berbaloi...



terima kasih buat semua yang tak jemu mendoakan dan memberi dorongan pada alia sepanjang 6 tahun ini...

aNnoucEmeNT!!

hohohoho...lamanya tak menulis di sini...sampaikan takda cerita raya langsung...heheee..


bukan tiada cerita..tapi......

TIADA MASA...sumpah.....

penat tiap hari yang tak penah reda...cerita macam2..tp serius penat bangat..
even dah tak keje skrg ni..but...penatnye tok sah cakap...ade je yg nk kne dibuat setiap hari..


eh..bukan nak citer nape xde bende nak tepek di sini... tapi just nak annouce...(poyo nye)


I'M OFFICIALLY GRADUATED FROM 
INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA 
WITH 
BACHELOR IN HUMAN SCIENCES ( PSYCHOLOGY) 
with minor in ISLAMIC REVEALED KNOWLEDGE


sgt2 SEBAK..tu je bole cakap..........



p/s: pics takde lagi nak buh kt sini..cuz official photographer amek masa tuk compilekan everything.....