Sunday, October 3, 2010

aNnoucEmeNT!!

hohohoho...lamanya tak menulis di sini...sampaikan takda cerita raya langsung...heheee..


bukan tiada cerita..tapi......

TIADA MASA...sumpah.....

penat tiap hari yang tak penah reda...cerita macam2..tp serius penat bangat..
even dah tak keje skrg ni..but...penatnye tok sah cakap...ade je yg nk kne dibuat setiap hari..


eh..bukan nak citer nape xde bende nak tepek di sini... tapi just nak annouce...(poyo nye)


I'M OFFICIALLY GRADUATED FROM 
INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA 
WITH 
BACHELOR IN HUMAN SCIENCES ( PSYCHOLOGY) 
with minor in ISLAMIC REVEALED KNOWLEDGE


sgt2 SEBAK..tu je bole cakap..........



p/s: pics takde lagi nak buh kt sini..cuz official photographer amek masa tuk compilekan everything.....

 

2 comments:

StrewberiManis =) said...

laaa nape xbgtau alia dah konvo?
buleh p sane
macam syok je tgk org dah konvo :)
btw, tahniah dear :D

izlia iman said...

huk2..bukan tak nak bagitahu...tapi segan....

mmg nak suh N dtg tp nnt susahkan N dgn jem n park jauh...

convo mmg sronok...even letih..but berbaloi....


nnt N convo n tau cmne da moment naik atas stage..automatically sume kngn ms blaja flashback..n jadi sebak...nak senyum pun cam tak dapek...


bilekah bole berjumpa cik N ni...hihi..da tukar title pun tak jumpe2 lagi...

aNnoucEmeNT!!

hohohoho...lamanya tak menulis di sini...sampaikan takda cerita raya langsung...heheee..


bukan tiada cerita..tapi......

TIADA MASA...sumpah.....

penat tiap hari yang tak penah reda...cerita macam2..tp serius penat bangat..
even dah tak keje skrg ni..but...penatnye tok sah cakap...ade je yg nk kne dibuat setiap hari..


eh..bukan nak citer nape xde bende nak tepek di sini... tapi just nak annouce...(poyo nye)


I'M OFFICIALLY GRADUATED FROM 
INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA 
WITH 
BACHELOR IN HUMAN SCIENCES ( PSYCHOLOGY) 
with minor in ISLAMIC REVEALED KNOWLEDGE


sgt2 SEBAK..tu je bole cakap..........



p/s: pics takde lagi nak buh kt sini..cuz official photographer amek masa tuk compilekan everything.....

 

2 comments:

StrewberiManis =) said...

laaa nape xbgtau alia dah konvo?
buleh p sane
macam syok je tgk org dah konvo :)
btw, tahniah dear :D

izlia iman said...

huk2..bukan tak nak bagitahu...tapi segan....

mmg nak suh N dtg tp nnt susahkan N dgn jem n park jauh...

convo mmg sronok...even letih..but berbaloi....


nnt N convo n tau cmne da moment naik atas stage..automatically sume kngn ms blaja flashback..n jadi sebak...nak senyum pun cam tak dapek...


bilekah bole berjumpa cik N ni...hihi..da tukar title pun tak jumpe2 lagi...