Thursday, May 20, 2010

happy moment!

hehehe...moment yg sgt happy dgn kwn2 n family..

nnt update eh...nak farmville jap....
ape pun mmg tgh happy dlm baju baru...hahahahaa

Tuesday, May 18, 2010

mahu membolog...tapi mengantukkkk... :((

saat ini...rase mahu menulis...mahu memblogkan diri...tp otak sgt beku...huk3..

tatkala exam n presentation pg td...n malam td yg hanya tido setengah jam je...otak mula ting tong....


adehh..help meee....byk nak lepas kt sini...xlarat nak tanggung..hua3....


p/s: saat ini sgt bahagia kerana sahabat2 unni di sisi memberi sokongan utk buka buku baru...wahaha....

Monday, May 17, 2010

happy birthday!!! selamat hari lahir yg ke 24!!

Selamat Hari Lahir yg k 24 buat diri sendiri!! hahaha...pelik kan wish ni...yelaa slalu org yg wish..but here...buat wish sendiri...hehehe...


kul 2.41pm ni genap laa usia 24 tahun alia wujud di muka bumi Allah ni...hurmm3...dis year ramai yg wish...tp plg x sangka dpt p PD cam slalu..tp berlainan sikit cuz kwn2 ikut skali..nyata caranya berubah..nnt laa cerita....but thousand thanks buat insan2 penting ini kerana meluangkan masa even x sume menyukai kawasan pantai..nak pulak PD yg xde pape tu..but itu jelaa pantai yg terdekat yg slalu alia kunjungi seorg diri...hhuhuu..

n terkejut gak bile dpt call dr seorang yg dianggap ayah..call me mase dlm keta on da way from PD to Putrajaya...beliau adalah..pakcik Mohd Sabri Nong Zali yg xpenah lupa kt alia walau dah xde pape relation dah dgn anak beliau....hurm...terima kasih pakcik, abah, a good frenz yg pernah dgr luahan hati alia satu tika dulu...beliau tak pernah lupa alia walau dah tersurat tiada jodoh antara alia n arwah k...hurmm....dia lg ingat tarikh2 penting dlm idup alia dr ayah alia sendiri...tp xpe...alia x kisah pn...

n one more thing yg rase sebak arini...arini pun sepatutnya sorg insan yg lahir lewat 4 minit dr alia patutnya sambut birthday same2...huhu...arwah Wan Muhammad Syazwan..yg telah 12 tahun pergi meninggalkan family. kenalan serta alia...jika beliau masih hidup mungkin alia bukan jadi diri alia sekarang...hurm...

still waiting wish from someone...tp xpe...dia ingat tapi mungkin masih tido...haha...

apepun thanks buat, Nuur Sakinah Azman, Mohd Norhafifi Zolkiaply, Abdullah Mustaffa, Sarah Yasin, Muhammad Yusof Tarudin n tak lupa gak buat u, Hairulazmi Khalil (mr. Ir) yg sudi spend time smlm seharian bersama alia...thanks korg..mungkin ini yg terakhir kali dpt bersama korg....

neway...harapan di umur yg baru ni...harap dpt abes blaja bulan depan..start new life...kne pk lg byk sbb tgungjwp dah lain...

happy moment!

hehehe...moment yg sgt happy dgn kwn2 n family..

nnt update eh...nak farmville jap....
ape pun mmg tgh happy dlm baju baru...hahahahaa

mahu membolog...tapi mengantukkkk... :((

saat ini...rase mahu menulis...mahu memblogkan diri...tp otak sgt beku...huk3..

tatkala exam n presentation pg td...n malam td yg hanya tido setengah jam je...otak mula ting tong....


adehh..help meee....byk nak lepas kt sini...xlarat nak tanggung..hua3....


p/s: saat ini sgt bahagia kerana sahabat2 unni di sisi memberi sokongan utk buka buku baru...wahaha....

happy birthday!!! selamat hari lahir yg ke 24!!

Selamat Hari Lahir yg k 24 buat diri sendiri!! hahaha...pelik kan wish ni...yelaa slalu org yg wish..but here...buat wish sendiri...hehehe...


kul 2.41pm ni genap laa usia 24 tahun alia wujud di muka bumi Allah ni...hurmm3...dis year ramai yg wish...tp plg x sangka dpt p PD cam slalu..tp berlainan sikit cuz kwn2 ikut skali..nyata caranya berubah..nnt laa cerita....but thousand thanks buat insan2 penting ini kerana meluangkan masa even x sume menyukai kawasan pantai..nak pulak PD yg xde pape tu..but itu jelaa pantai yg terdekat yg slalu alia kunjungi seorg diri...hhuhuu..

n terkejut gak bile dpt call dr seorang yg dianggap ayah..call me mase dlm keta on da way from PD to Putrajaya...beliau adalah..pakcik Mohd Sabri Nong Zali yg xpenah lupa kt alia walau dah xde pape relation dah dgn anak beliau....hurm...terima kasih pakcik, abah, a good frenz yg pernah dgr luahan hati alia satu tika dulu...beliau tak pernah lupa alia walau dah tersurat tiada jodoh antara alia n arwah k...hurmm....dia lg ingat tarikh2 penting dlm idup alia dr ayah alia sendiri...tp xpe...alia x kisah pn...

n one more thing yg rase sebak arini...arini pun sepatutnya sorg insan yg lahir lewat 4 minit dr alia patutnya sambut birthday same2...huhu...arwah Wan Muhammad Syazwan..yg telah 12 tahun pergi meninggalkan family. kenalan serta alia...jika beliau masih hidup mungkin alia bukan jadi diri alia sekarang...hurm...

still waiting wish from someone...tp xpe...dia ingat tapi mungkin masih tido...haha...

apepun thanks buat, Nuur Sakinah Azman, Mohd Norhafifi Zolkiaply, Abdullah Mustaffa, Sarah Yasin, Muhammad Yusof Tarudin n tak lupa gak buat u, Hairulazmi Khalil (mr. Ir) yg sudi spend time smlm seharian bersama alia...thanks korg..mungkin ini yg terakhir kali dpt bersama korg....

neway...harapan di umur yg baru ni...harap dpt abes blaja bulan depan..start new life...kne pk lg byk sbb tgungjwp dah lain...