Wednesday, July 27, 2011

choc cheese tart

gemmukkksss la cmni hahaha



sedap ni.baru amek td





harap kali ni dpt kongsi ngn ramai org lagi air tgn cik rai chef ni..

posted from Bloggeroid

hailam kopitiam..lapar& bad service

saya da lapar. sbb pg td x mkn mlm td demam.jd mkn sume muntah balik sekian.


keinginan nk mkn cheese tart rai makin

meluap2.. tak puas wlau da dua kali da order this month,


okeh HAILAM KOPITIAM..ms sy tgh taip ni sy msih ade kesabaran menunggu,perut da msuk angin. (jgn aku naik angin dalhler),
dua org ofismate amoi2 ni tgh sdp mkn lepas stgh jam tgu menu smpai.

alia?

ya masih menaip n tgu mknn smpai,lain di order lain yg smpai.dah kubilang tulis tp mamat myanmar ni berangan nk jd mamak kot bole ingt sume order
makanan alia msih xsmpai

amoi2 dah sparuh mkn.

ckup ms xdpt nk blah je.bengong tol.


akhirnya makanan dah smpai lepas dorg abes mkn n alia gegas ke toilet utk muntah sekian.

perut da masuk angin.

bye2.

saya x marah kamu sbb saya nk jadi org yg sabar.tp pham2 la ya.

CUSTOMER ALWAYS RIGHT.

nak plak yg teraniaya cam saya.

saya byr utk muntah sy bukan makanan saya.moga success selalu ya HAILAM KOPITIAM.



Published with Blogger-droid v1.7.4

Friday, July 22, 2011

Published with Blogger-droid v1.7.4

saya da androidian

Hi semua salam,saya da mula dgn hobi lama. . hehe. . .baking time.



Need to finish baking hundreds cupcakes for a client from putrajaya. Esok ngaja abes lwr ngntuk,huhu
Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, July 13, 2011

smiling in crying...

I dreamt about u last night..i hope it will be the last..


and today..

ur mom text n call me right after i reach my office...ididnt answer the call n i didnt reply the sms ( no credit) but in fact the real is...im sick..n not ready to cry..oh God...
i just dont want to think bout u..

not that i want to forget u..

but i need my self to go on with life..

without u...


mak...sorry alia tak dpt nak balik ipoh n jumpa mak..bukan benci...bukan tak rindu..bukan tak sayang..

cuma anak mak nak baik dgn cepat..heals everything..

pray for me ya mak!

-love alia utk mak

saya hepi hari ni sbb energy sy da ada sikit...pls i dont spoil this mood....

choc cheese tart

gemmukkksss la cmni hahaha



sedap ni.baru amek td





harap kali ni dpt kongsi ngn ramai org lagi air tgn cik rai chef ni..

posted from Bloggeroid

hailam kopitiam..lapar& bad service

saya da lapar. sbb pg td x mkn mlm td demam.jd mkn sume muntah balik sekian.


keinginan nk mkn cheese tart rai makin

meluap2.. tak puas wlau da dua kali da order this month,


okeh HAILAM KOPITIAM..ms sy tgh taip ni sy msih ade kesabaran menunggu,perut da msuk angin. (jgn aku naik angin dalhler),
dua org ofismate amoi2 ni tgh sdp mkn lepas stgh jam tgu menu smpai.

alia?

ya masih menaip n tgu mknn smpai,lain di order lain yg smpai.dah kubilang tulis tp mamat myanmar ni berangan nk jd mamak kot bole ingt sume order
makanan alia msih xsmpai

amoi2 dah sparuh mkn.

ckup ms xdpt nk blah je.bengong tol.


akhirnya makanan dah smpai lepas dorg abes mkn n alia gegas ke toilet utk muntah sekian.

perut da masuk angin.

bye2.

saya x marah kamu sbb saya nk jadi org yg sabar.tp pham2 la ya.

CUSTOMER ALWAYS RIGHT.

nak plak yg teraniaya cam saya.

saya byr utk muntah sy bukan makanan saya.moga success selalu ya HAILAM KOPITIAM.



Published with Blogger-droid v1.7.4
Published with Blogger-droid v1.7.4

saya da androidian

Hi semua salam,saya da mula dgn hobi lama. . hehe. . .baking time.



Need to finish baking hundreds cupcakes for a client from putrajaya. Esok ngaja abes lwr ngntuk,huhu
Published with Blogger-droid v1.7.4

smiling in crying...

I dreamt about u last night..i hope it will be the last..


and today..

ur mom text n call me right after i reach my office...ididnt answer the call n i didnt reply the sms ( no credit) but in fact the real is...im sick..n not ready to cry..oh God...
i just dont want to think bout u..

not that i want to forget u..

but i need my self to go on with life..

without u...


mak...sorry alia tak dpt nak balik ipoh n jumpa mak..bukan benci...bukan tak rindu..bukan tak sayang..

cuma anak mak nak baik dgn cepat..heals everything..

pray for me ya mak!

-love alia utk mak

saya hepi hari ni sbb energy sy da ada sikit...pls i dont spoil this mood....