Thursday, April 22, 2010

I'm graduated from psychology!!not anymore "will be graduating"..

Alhamdulillah...dats da first word yg terlafaz mase tgk result final exam semalam............huuuu..amat2 resah n takot seharian semalam memikirkan ttg result......mane x nye...if kantoi satu subject psychology bermaknanya...extend laa pengajian kt uia ni...tamau alia...seksa kot duk ngadap psyc lg....sigh...klo dah extend maknanya convo pun extend...bile convo extend jwpnye nak apply kpli or dpli pun tertangguh gak..huhu.....


so smlm mase nak cek result...mmg menduga kesabaran...dr AIKOL ke CAC..susahnye laa nak access page iiu.edu.my,,,huuuuuuuuuuu...padahal guna wireless uia gakk.....then pas mgrib...dgn dah xtanggung resah ajak laa nuur, fifi, lah n azreen tuk p cek result kt mane2 CC berdekatan...mula2 kami p CC asiah...hampeh..tutup......then guna kt asiah cek pkai lappy lah...mane tau line wireless okay......

ten ten ten....lah lulus sume subject..walau ade ketidakpuasan..tp Lah dah berjaya abeskan sume subject..tahniah lah!!!...ko grad dah...esok gud luck for da interview...

alia pulak???hurmm..result semua lepas...tp ada yg mengecewakan dan seperti dah dijangka...subject UGS mencatatkan result yg hampeh..tp xpelaa..dr kne repeat...n stuck kan sume plan hidup...baik lepaskan je...

skrg ni tgal dua paper lg..EAP n Science of Hadith....setel dua subject ni..maka alia pun akan mengikut jejak langkah kwn2 yg grad sem ni...huhu...harap semua nya berjalan lancar...moga short sem terakhir ini memberi sejuta kebahagiaan buat kami ( fifi, nuur, ) dan berjaya cemerlang hendaknya....aminnn....

p.s.........da past is past...

No comments:

I'm graduated from psychology!!not anymore "will be graduating"..

Alhamdulillah...dats da first word yg terlafaz mase tgk result final exam semalam............huuuu..amat2 resah n takot seharian semalam memikirkan ttg result......mane x nye...if kantoi satu subject psychology bermaknanya...extend laa pengajian kt uia ni...tamau alia...seksa kot duk ngadap psyc lg....sigh...klo dah extend maknanya convo pun extend...bile convo extend jwpnye nak apply kpli or dpli pun tertangguh gak..huhu.....


so smlm mase nak cek result...mmg menduga kesabaran...dr AIKOL ke CAC..susahnye laa nak access page iiu.edu.my,,,huuuuuuuuuuu...padahal guna wireless uia gakk.....then pas mgrib...dgn dah xtanggung resah ajak laa nuur, fifi, lah n azreen tuk p cek result kt mane2 CC berdekatan...mula2 kami p CC asiah...hampeh..tutup......then guna kt asiah cek pkai lappy lah...mane tau line wireless okay......

ten ten ten....lah lulus sume subject..walau ade ketidakpuasan..tp Lah dah berjaya abeskan sume subject..tahniah lah!!!...ko grad dah...esok gud luck for da interview...

alia pulak???hurmm..result semua lepas...tp ada yg mengecewakan dan seperti dah dijangka...subject UGS mencatatkan result yg hampeh..tp xpelaa..dr kne repeat...n stuck kan sume plan hidup...baik lepaskan je...

skrg ni tgal dua paper lg..EAP n Science of Hadith....setel dua subject ni..maka alia pun akan mengikut jejak langkah kwn2 yg grad sem ni...huhu...harap semua nya berjalan lancar...moga short sem terakhir ini memberi sejuta kebahagiaan buat kami ( fifi, nuur, ) dan berjaya cemerlang hendaknya....aminnn....

p.s.........da past is past...

No comments: