Tuesday, June 14, 2011

teringin nak buat novel??hurmm...tp saya malas nak taip...bole x?

ye..itu yg sy teringin n amat disuruh2 buat oleh teman2 penulis...urgh....hampir 8 tahun tanpa hasil nukilan..memang otak dah tepu..hahaaa..(maaf ya teman2..saya dah x kreatif mcm muda remaja dlu...bahasa melayu saya pn dah xde vocab penulisan yg lebih baik...sumenye dah short2 je...)

saya dah malas tulis..huahauhauhaua..ampun3..

idea mmg byk nak menulis tp..hurm...smpai kt working memory je..nak produce on behavior...hareeemmm...

ape dah dah alia melalut ni...ehehe...actually..skrg ni sy tgh...tgh menghitung hari...hari ape??biarla rahsia...tak siapa tahu melainkan Allah swt..ye ma n ayah sy pn xtahu..hehee...

citer pasal novel ni...ye..ade 3 buah karya sy dah pas kt someone...sbbnye malas nak menyambung....jadi sy bg je kat dia  n make it as dia punya...biar dia smbung ending nya..

jadinya...biarlaa sy menulis di sini sahaja ye...takkan ade karya dr saya smpai bila2 la kot...hehe..unless dah terbuka balik pintu hati ni nak menulis balik..

opss...eh tak tak...tak bermakna saya benci or x cintakan bidang tulisan lg...cuma..sy rs byk benda yg sy perlu pendam...ingt nak luahkan kt sini...tp ade yg mengenali saya membaca blog ni..karang kantoi lak..hahaha


satu ketika dahulu...


okehlaa...tak tau nak melalut ape..sbbnye dlm otak ni tgh pk seseorg..ye...sy bergaduh dgn dia..sbb saya ego n dia manja..sekian...

1 comment:

Ayda Munir said...

Mana tahu one day boleh sambung menulis lagi:)

teringin nak buat novel??hurmm...tp saya malas nak taip...bole x?

ye..itu yg sy teringin n amat disuruh2 buat oleh teman2 penulis...urgh....hampir 8 tahun tanpa hasil nukilan..memang otak dah tepu..hahaaa..(maaf ya teman2..saya dah x kreatif mcm muda remaja dlu...bahasa melayu saya pn dah xde vocab penulisan yg lebih baik...sumenye dah short2 je...)

saya dah malas tulis..huahauhauhaua..ampun3..

idea mmg byk nak menulis tp..hurm...smpai kt working memory je..nak produce on behavior...hareeemmm...

ape dah dah alia melalut ni...ehehe...actually..skrg ni sy tgh...tgh menghitung hari...hari ape??biarla rahsia...tak siapa tahu melainkan Allah swt..ye ma n ayah sy pn xtahu..hehee...

citer pasal novel ni...ye..ade 3 buah karya sy dah pas kt someone...sbbnye malas nak menyambung....jadi sy bg je kat dia  n make it as dia punya...biar dia smbung ending nya..

jadinya...biarlaa sy menulis di sini sahaja ye...takkan ade karya dr saya smpai bila2 la kot...hehe..unless dah terbuka balik pintu hati ni nak menulis balik..

opss...eh tak tak...tak bermakna saya benci or x cintakan bidang tulisan lg...cuma..sy rs byk benda yg sy perlu pendam...ingt nak luahkan kt sini...tp ade yg mengenali saya membaca blog ni..karang kantoi lak..hahaha


satu ketika dahulu...


okehlaa...tak tau nak melalut ape..sbbnye dlm otak ni tgh pk seseorg..ye...sy bergaduh dgn dia..sbb saya ego n dia manja..sekian...

1 comment:

Ayda Munir said...

Mana tahu one day boleh sambung menulis lagi:)