Monday, November 26, 2012

My PinkVaIo in the house...

Assalamualaikum..


Its been a long time without it...its been about a year plus without lappy... yeah...bit troublesome...especially when i want to do online banking, paying bills, transfer money, n last but not least..nak menulis kat blog....byk giler benda pending sbb arwah laptop Alia da sampai hujung nyawanya... mana taknya..6 year(during studies years) and 1 year (tanam anggur n working year) so total 7years la dia berbakti pada Alia...




sob sob sob..hidup kena diteruskan.. patah tumbuh hilang berganti ye dak...

maka..setelah lama bersabar..akhirnya...PinkVaio sampai gak ke pangkuan...alhamdulillah..

punyela lama order..n tunggu kilang kuarkan die...sampai sebulan lebih baru la dapat..


be a good girl ya princess..just like my previous blackyAcer...


safely arrived end oct...







beg beli lama dah...pakai utk p class or short vacation je..
speaker ini pn br beli this month..sbb nak layan korea n projek dance in room..hahaha


ni pun beli masa kat OU jenjalan cari makan...


yeay....mmg kena sound je ngn opismate...semuanye nak kaler pink.. erkk nak buat cmne da kaler ni yg bg semangat n condifent...

Ni dah lama da berkhidmat...since 2nd year studi dlu...tahun 2007..masa ni external hardisk mak aii..mahal gila..



disebabkan nak jaga keyboard ni...carikan gak menatang ni kat kedai Sony kt Setia Alam




layan Adam & Hawa
PinkyVaio.. 




 So pasni xde alasan lagi la kan tak update blog...heheee... owh ya...disebabkan ini gak..akhirnya dpt gak create blog utk project homestay... yeay!!






so sape2 yg nak cari tempat penginapan kat Perlis...bole la ya ctc no dalam page tersebut... :)

No comments:

My PinkVaIo in the house...

Assalamualaikum..


Its been a long time without it...its been about a year plus without lappy... yeah...bit troublesome...especially when i want to do online banking, paying bills, transfer money, n last but not least..nak menulis kat blog....byk giler benda pending sbb arwah laptop Alia da sampai hujung nyawanya... mana taknya..6 year(during studies years) and 1 year (tanam anggur n working year) so total 7years la dia berbakti pada Alia...




sob sob sob..hidup kena diteruskan.. patah tumbuh hilang berganti ye dak...

maka..setelah lama bersabar..akhirnya...PinkVaio sampai gak ke pangkuan...alhamdulillah..

punyela lama order..n tunggu kilang kuarkan die...sampai sebulan lebih baru la dapat..


be a good girl ya princess..just like my previous blackyAcer...


safely arrived end oct...







beg beli lama dah...pakai utk p class or short vacation je..
speaker ini pn br beli this month..sbb nak layan korea n projek dance in room..hahaha


ni pun beli masa kat OU jenjalan cari makan...


yeay....mmg kena sound je ngn opismate...semuanye nak kaler pink.. erkk nak buat cmne da kaler ni yg bg semangat n condifent...

Ni dah lama da berkhidmat...since 2nd year studi dlu...tahun 2007..masa ni external hardisk mak aii..mahal gila..



disebabkan nak jaga keyboard ni...carikan gak menatang ni kat kedai Sony kt Setia Alam




layan Adam & Hawa
PinkyVaio.. 




 So pasni xde alasan lagi la kan tak update blog...heheee... owh ya...disebabkan ini gak..akhirnya dpt gak create blog utk project homestay... yeay!!






so sape2 yg nak cari tempat penginapan kat Perlis...bole la ya ctc no dalam page tersebut... :)

No comments: