Wednesday, November 10, 2010

its been 1 year,1 month, 1 week & 1day since you're gone..

kejap je kan???rasa macam baru je pegang paper smpai melompat dari katil...

rasa mcam baru je ziarah dia...


malam ni tak tahu nape rindu sgt pada dia...terbayang2 kenal dia di kedai burger dia tempat alia selalu guna public phone...guna public phone tu sbb nak kol KL...kol mak n kawan2..masa tu alia skola kt ipoh..parents lak kt sini..mase tu zaman hp mahal gila...paling canggih pun nokia3310..so nak save bajet..guna public phone la...dari suka sakat n kacau2...di situ bermula perkenalan..terjalin persahabatan..smpailaa jatuh hati....

dia laa yg ajar tulis2 surat walau tiap2 hari jumpa...ajar tulis diari...dan dari dia alia kenal erti kasih sayang..setia...cemburu...cita2..pengorbanan....komitmen dan dugaan...hurmm...

sekarang???

walau camna rindu dia....walau camna ingat dia..walau hati mencuba menerima realiti...hanya doa mampu alia titipkan...lubang2 di hati makin sebak..mengingati janji yang pergi dibawa bersama ajalnya...

al-Fatihah buat dia..

3 comments:

StrewberiManis =) said...

Al-Fatihah
rindu arwah juga
huhu

Moga ditempatkan dikalangan orang yang beriman. Aminn

izlia iman said...

ameen...

alia dah ada pkrn ngarut2 cam N dah ni...huhuu...

StrewberiManis =) said...

ye ke?
adoiiii n influence alia ke?
hayooo sorry my dear
n memang imaginasi tgi sket
pastu pk ngarut2
huhu

its been 1 year,1 month, 1 week & 1day since you're gone..

kejap je kan???rasa macam baru je pegang paper smpai melompat dari katil...

rasa mcam baru je ziarah dia...


malam ni tak tahu nape rindu sgt pada dia...terbayang2 kenal dia di kedai burger dia tempat alia selalu guna public phone...guna public phone tu sbb nak kol KL...kol mak n kawan2..masa tu alia skola kt ipoh..parents lak kt sini..mase tu zaman hp mahal gila...paling canggih pun nokia3310..so nak save bajet..guna public phone la...dari suka sakat n kacau2...di situ bermula perkenalan..terjalin persahabatan..smpailaa jatuh hati....

dia laa yg ajar tulis2 surat walau tiap2 hari jumpa...ajar tulis diari...dan dari dia alia kenal erti kasih sayang..setia...cemburu...cita2..pengorbanan....komitmen dan dugaan...hurmm...

sekarang???

walau camna rindu dia....walau camna ingat dia..walau hati mencuba menerima realiti...hanya doa mampu alia titipkan...lubang2 di hati makin sebak..mengingati janji yang pergi dibawa bersama ajalnya...

al-Fatihah buat dia..

3 comments:

StrewberiManis =) said...

Al-Fatihah
rindu arwah juga
huhu

Moga ditempatkan dikalangan orang yang beriman. Aminn

izlia iman said...

ameen...

alia dah ada pkrn ngarut2 cam N dah ni...huhuu...

StrewberiManis =) said...

ye ke?
adoiiii n influence alia ke?
hayooo sorry my dear
n memang imaginasi tgi sket
pastu pk ngarut2
huhu