Thursday, August 18, 2011

diari ramadhan 7: makanan org sakit

salam nuzul qur'an buat semua muslimin dan muslimat.

ye alia tahu dah lepas tarikh br nak ucap..nak buat cmne kesihatan yg x best buat mood slalu swing swing.

owh ye saya dah 3 hari terlantar kat umah lepas balik iftar dgn geng uia isnin lepas.balik tu terus padam..esoknya ke doctor tnya condition badan.yeszaaa sakit dua dalam satu.bertabahlah wahai alia!

ni sy nak share makanan saya selepas saya tak leh nak telan ape2.bubur ayam yg sendri masak pun xde selera nak makan..

makan ubat ni cam telan dadah je.badan shaking mgkn kesan ubat.

jadi selepas saya terpitam masa nk buat laundry..bgun2 rupanya housemate balik n angkat saya.sekian.badan berat ni pun dorg leh angkat.

ari ni berbuka sorg2 jadinya saya x masak minum air je.

so now perut lapar tahap cipan

dan dgn itu saya menolak segala pantang larang makanya..


I


tadaaaa..



MEGIE TELUR SUP FISHBALL


nasiblaaa nak makan nasi xleh lg.nnt muntah..harap dgn mkn ni xler kuar balik.favret food time study dlu nih

posted from Bloggeroid

No comments:

diari ramadhan 7: makanan org sakit

salam nuzul qur'an buat semua muslimin dan muslimat.

ye alia tahu dah lepas tarikh br nak ucap..nak buat cmne kesihatan yg x best buat mood slalu swing swing.

owh ye saya dah 3 hari terlantar kat umah lepas balik iftar dgn geng uia isnin lepas.balik tu terus padam..esoknya ke doctor tnya condition badan.yeszaaa sakit dua dalam satu.bertabahlah wahai alia!

ni sy nak share makanan saya selepas saya tak leh nak telan ape2.bubur ayam yg sendri masak pun xde selera nak makan..

makan ubat ni cam telan dadah je.badan shaking mgkn kesan ubat.

jadi selepas saya terpitam masa nk buat laundry..bgun2 rupanya housemate balik n angkat saya.sekian.badan berat ni pun dorg leh angkat.

ari ni berbuka sorg2 jadinya saya x masak minum air je.

so now perut lapar tahap cipan

dan dgn itu saya menolak segala pantang larang makanya..


I


tadaaaa..



MEGIE TELUR SUP FISHBALL


nasiblaaa nak makan nasi xleh lg.nnt muntah..harap dgn mkn ni xler kuar balik.favret food time study dlu nih

posted from Bloggeroid

No comments: